Mistrovství světa ITKF Portugalsko, Vila do Conde

Mistrovství světa ITKF Portugalsko, Vila do Conde
Říjen 14, 2024 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Mistrovství světa ITKF Portugalsko, Vila do Conde novinky,slider Mgr.Radek Kleibl

Ve dnech 7. 10. 2024 až 13. 10. 2024 probíhalo mistrovství světa ITKF v Portugalsku, Vila do Conde. Do Portugalska za českou republiku vyjela reprezentace s 18 závodníky. Za Akademii Karate Ostrava byli vyslání tito reprezentanti: Kateřina Jeřábková, Antonín Barcuch, Michal Pišťáček a Chris Leon Krečmer. Za reprezentaci startoval i Tomáš Michálek, kterému je mateřským oddílem Chropyně, ale jezdí do Ostravské akademie jednou týdně na tréninky.

Ve velké konkurenci se podařilo Michalu Pišťáčkovi (Akademie Karate Ostrava) získat v kategorii kogo kumite individual bronzovou medaili. Dále za českou reprezentaci získal titul vícemistra Jakub Štěpán (Centrum karate Praha) v kategorii jiyu kumite.

Rádi bychom poděkovali Magistrátu města Ostravy, díky jeho investicím jsme mohli naše závodníky finančně podpořit.

„Byl to náročný turnaj, kterého se účastnilo podle pořadatele okolo 30 státu. V každé kategorii a disciplíně startovalo víc jak 30 závodníků, takže probojovat se jen do 8 bylo náročné. Tam se nám v kumite probojoval Tonda Barcuch a Michal Pišťáček. Michal se zastavil v semifinále, kde ho zastavil závodník z Arménie a obsadil 3 místo. Já jsem s výkony Ostravských závodníků spokojen. Byli silnou oporou českého týmu.“ dodal trenér karate Radek Kleibl.

2

3

4

5

6

7

Revised

__________________________________________________________
Kontaktní osoba: Mgr. Radek Kleibl, Tel.: 604 740 486, E-mail: kleibl@akademiekarateostrava.cz, www.akademiekarateostrava.cz, FB: akademiekarateostrava

O autorovi