Krajské kolo Zlínského kraje, Valašské Meziříčí

Krajské kolo Zlínského kraje, Valašské Meziříčí
Říjen 2, 2024 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Krajské kolo Zlínského kraje, Valašské Meziříčí novinky Mgr.Radek Kleibl

V sobotu 21. 9. 2024 vyjeli Ostravští závodníci na Krajské kolo Zlínského kraje. Vyjeli pouze Kadeti a Mladší junioři. Přesto v konkurenci asi 100 soutěžících dokázali získat 7 medailí. Z toho 3 zlaté, 1 stříbrná a 3 bronzové.

Dominovali hlavně naši mladší junioři. Michal Pišťáček byl 2x zlatý v disciplíně Kata a Fukugo. Antonín Barcuch byl 1x zlatý v disciplíně Kumite a bronzový v disciplíně Fukugo. Chris Leon Krečmer byl 1x stříbrný v disciplíně Kata a bronzový v disciplíně Fukugo. V disciplíně Kumite přidal ještě bronzovou medaili Samuel Kardoš.

„Mladší junioři potvrdili svoji dominanci v ČR a ovládli tuto kategorii. No uvidíme jak se jim bude v říjnu dařit na Mistrovství světa, kde se nominovali Michal Pišťáček, Antonín Barcuch a Chris Leon Krečmer. Určitě jim budeme držet pěsti, aby dovezli do Ostravy nějaký ten cenný kov.“ dodal trenér karate Radek Kleibl.

O autorovi