Krajské kolo Moravskoslezského kraje v tradičním karate- Albrechtice 2023

Krajské kolo Moravskoslezského kraje v tradičním karate- Albrechtice 2023
Duben 4, 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Krajské kolo Moravskoslezského kraje v tradičním karate- Albrechtice 2023 novinky,slider Mgr.Radek Kleibl

V sobotu 1.4.2023 se ve Městě Albrechtice konalo Krajské kolo Moravskoslezského kraje v tradičním karate. Soutěžilo se pouze po kategorii mladší junior. Za Ostravu na tuto soutěž vyrazilo 24 závodníků, kteří dokázali vybojovat celkem 10 zlatých, 10 stříbrných a 5 bronzových medailí.

Zlaté poháry ve své věkové a technické kategorii dokázali vybojovat: Matěj Horák, Jakub Janalík, Michal Pišťáček, 2x Daniel Argaláš, Tadeáš Erben, Marek Pajda, Justýna-Natálie Sonnková, Anna Moskartová a Lucie Pišťáčková.
Stříbrné poháry ve své věkové a technické kategorii dokázali vybojovat: Adrian-Daniel Trojovský, Samuel Kardoš, Sebastiano Fabbri, Matěj Horák, Magdaléna Kolářová, Šimon Hošna, Maxmilián Foltyn, Anna Moskartová, Karolína Greňová a Lara Rončková.

Bronzové poháry ve své věkové a technické kategorii dokázali vybojovat: Michal Pišťáček, Ondřej Kubatý, Filip Zelinka, Maxmilián Foltyn a Matěj Kubatý.

„Byla to malá soutěž, ale výborně připravená, za což můžeme děkovat vedení oddílu TJ Karate Albrechtice, který byl pořadatelem. Naše výsledky byly výborné, ale zase na druhou stranu nám to ukázalo věci, na kterých ještě musíme zapracovat. Kluci jako kadeti dominovali ve své kategorii a obsadili všechny medailové pozice, jak v Kata, tak v Kumite. Stejnou dominanci jsme měli v kategorii žáci D. Ale výborný výkon podali i ti, kteří soutěžili v kategorii, kde jsme nedominovali a přesto jsme dokázali nějaký pohár vyhrát. Velká gratulace všem zúčastněným, rodičům a Magistrátu města Ostrava, za podporu našeho klubu.“ dodal předseda Akademie a trenér karate Radek Kleibl

O autorovi